16:00

Bullarens GoIF

Referat

Referat: Tistedal - Bullarens GoIF

Vi är med direkt från start och ligger tätt i våra markeringar och högt i vår press. Efter 11 minuter leder vi redan med 2-0 genom Karro och Karin. Är i vissa lägen något stressade i våra avslut och pass men vågar hålla mer i bollen och rulla ju längre in i halvleken vi kommer. Går ner lite i intesitet i slutet men kontrollerar ändå 1:a halvlek utan några större problem. I andra halvlek är vi inte riktigt på tårna från start och får då tidigt ett reduseringsmål från Tistedalen. Vaknar till efter detta och hittar rätt snart tillbaka till vårt spel från första och i andra halvlek lossnar det ordentligt vad gäller våra avslut. Totalt 8 mål med 5 olika målgörare bådar verkligen gott inför säsongen. Många fina anfall där vi kommer runt på kanterna, vågar utmana en mot en och vågar oss också på med lite mer skott utifrån. Ser överlag jätte fint ut inför säsongen och otroligt kul att se att vi på kort tid har kunnat spela ihop oss såpassbra. Flera nya i laget och många på nya positiner. Kul att stå vid sidan av och se! Nu tar vi med oss den goa känslan, tränar på i veckan så vi kan finslipa det som krävs så är vi redo inför första matchen i DM nästa helg! :)